Yedoo

Geschiedenis

img_3 Yedoo is een jong Tsjechisch merk met een Nederlands tintje. Vanaf 2007 is in Nederland het merk 'Kickid kindersteppen' gestart. Na enkele vruchtbare jaren is dit merk vanaf zomer 2011 verder gegaan als Yedoo. Hierdoor ontstond voor dit merk europese dekking met dealers in heel Europa. Doel van Kickid was: geen poespas, gewoon goede steppen voor een eerlijke prijs. Die doelstelling wordt nog steeds waargemaakt en vind je nog steeds terug in het feit dat Yedoo 2 jaar garantie geeft. De makers van Yedoo produceren al meer dan 15 jaar steppen.

De afbeelding hiernaast laat zien dat de step 50 jaar geleden ook al geweldig speelgoed was.

Inmiddels is Yedoo zeer actief en groot op de europese stepmarkt. Met dealers in bijna alle landen is Yedoo aardig op weg om marktleider te worden op het gebied van kindersteppen. Ook is Yedoo dit jaar gestart met verkoop via dealers in de VS, Rusland en China.

Waarom Yedoo

De moderne Yedoo steppen hebben aluminium velgen (geen roestige velgen), veilige V-brake remmen, sterke lak, een verstelbaar stuur en hebben het Tüv veiligheidskeurmerk.

De ergonomische vormgeving van onze steppen past bij kinderen vanaf 3 jaar. Met het verstelbare stuur kan de step 'meegroeien'. Het board (het plankje) is niet te hoog, maar precies op de goede hoogte waardoor het plezierig rijden is op een Yedoo step.

Yedoo denkt niet alleen aan de veiligheid van u en uw kind, maar ook aan het milieu. Onze steppen bevatten geen schadelijke stoffen voor uw kind en het milieu. Alle Yedoo steppen voldoen aan de nieuwste Europese richtlijnen. De buitenbanden, handvatten en andere kunststof onderdelen zijn vrij van de schadelijke stoffen PAK en Ftalaten.    

Alle handleidingen zijn gedrukt op gerecycled papier en vrij van optische bleekmiddelen.

Yedoo geeft 2 jaar frame en vork garantie.

Toekomst

Yedoo is volop bezig met de toekomst. Wij willen uw kinderen en uzelf lekker laten steppen en onze steppen zo uitdagend mogelijk blijven maken. De huidige modellen zullen daar waar nodig worden aangepast om de kwaliteit perfect te houden.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »