Scratch

Geen producten gevonden...

Belgisch ontwerp

Scratch is een authentiek Belgisch merk. Scratch zou Scratch Image titleniet zijn zonder het team van jonge ouders en speelgoeddeskundigen, die als geen ander weten waar kinderen en hun ouders naar op zoek zijn in speelgoedland. Dit wordt vertaald in prachtige ontwerpen die steeds hand in hand gaan met veiligheid. Door continu te focussen op innovatie en nieuwe producten te ontwerpen, streven we er bij Scratch naar een unieke stempel op de internationale speelgoedmarkt te drukken. Spelen is ontdekken, en Scratch neemt je hierbij graag bij de hand!

Van klein tot groot

Elk Scratch speeltje is aangepast aan de leeftijd van het kind en stimuleert de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden zoals fijne motoriek, verbanden leggen, kleuren en vormen herkennen, problemen oplossen, lopen of fietsen. De Scratch collectie is uitgebreid en wordt continu vernieuwd. Wondermooie designs, een tikkeltje nostalgie, de tijdloze schoonheid van hout en dit alles gecombineerd met een vleugje humor, maken een Scratch speeltje tot wat het is.

Veilig spelen

Scratch speelgoed wordt in België ontworpen. Voor de productie werken we samen met fabrikanten in Europa en Azië. Onze fabrikanten worden met zorg geselecteerd en regelmatig gecontroleerd. Belangrijkste criteria hierbij zijn kwaliteit en veiligheid. Alle Scratch speeltjes worden veelvuldig getest en voldoen aan de Europese en internationale speelgoednormen.  Van ontwerp tot productie wordt veiligheid nooit uit het oog verloren. Ouders kunnen met een gerust hart Scratch speelgoed aan hun kleine spruiten toevertrouwen.

Mooi verpakt

Wij zijn overtuigd van de kracht van een mooie verpakking. De verpakkingen van Scratch zijn veel meer dan louter een bescherming van wat er in zit. Ze bezorgen een instant 'wow' gevoel bij de eerste aanblik. De strakke en rustige vormgeving in combinatie met hoogwaardig en duurzaam karton zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Dankzij grote kleurrijke foto's en praktische icoontjes wordt de inhoud onmiddellijk duidelijk gemaakt. De verpakkingsdozen zorgen ervoor dat je het speelgoed op een handige manier kan meenemen en openen. Een aantal Scratch verpakkingen zijn bovendien handgemaakt en dienen om het speelgoed na gebruik blijvend in op te bergen.Kortom, Scratch speelgoed is het ideale cadeau om te geven bij geboortes, verjaardagen of elke andere gelegenheid: het tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elk kind.

Vriendelijk in onderhoud

Scratch speelgoed wordt gemaakt uit een verscheidenheid aan materialen zoals verschillende soorten hout, textiel, karton en metaal.  Voor de details wordt hoogwaardig vilt of kunststof gebruikt. De zorgvuldig uitgekozen Scratch kleuren spreken klein en groot aan en passen in elke kinderkamer of interieur. Speelgoed dat kan rijden is voorzien van rubber rondom de banden om geen sporen achter te laten op vloeren. Al de producten zijn afwasbaar met een licht vochtige doek.
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »