Kickbike

Kickbike´s missie

De missie van Kickbike is om fraaie en snelle sportsteppen te blijven ontwikkelen. De step moet in eerste instantie functioneel zijn, maar het moet ook goed bij je lijf passen en een gaaf design hebben. Kickbike is sinds 1995 de eerste en orginele volwassenstep voor sportief of recreatief gebruik.

Welke Kickbike?

Kickbike Max steppen: Aluminium topdesign. ‘state of the art’ op stepgebied. Al jaren aan de top.Kickbike G4 steppen: Betrouwbaar en bewezen kwaliteit: nr. 1 bij recreanten en ideaal voor steppen met je hond.

Winterse slee

De stepslee is een traditioneel wintervervoersmiddel voor op sneeuw en ijs uit Scandinavië.

Kickspark is een nieuw ontwerp stepslee van Kickbike voor sport en fun, een prima vervanger van schaatsen! Licht, sterk en met een verstelbaar frame gecombineerd met diverse glijders de perfecte wintersport.

Blijf fit!

Sterke spieren in je benen en billen en een goede total workout met de Kickbike. Zelfs arm- en schouderspieren krijgen genoeg training. Kickbike, de sportstep om van te houden. We hopen dat je het niet erg vindt om buiten te sporten, zo kom je nog eens ergens!

Gezonde verslaving

Het mooiste aan een Kickbike is dat iedereen het kan gebruiken. meteen vanaf het begin. In deze sport hoef je niet in een beginnersklasje te starten. Ook is het niet nodig om eerst een handleiding door te lezen. Kickbiken kan verslavend werken, dus je bent gewaarschuwd!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »