Buitenspeel

Vanuit de overtuiging dat bewegen, sporten en spelen van levensbelang is, is BuitenSpeel in 2006 opgezet. Kinderen, maar ook volwassenen die regelmatig spelen, bewegen of naar buiten gaan, ontwikkelen zich zowel fysiek als psychisch beter. Ze eten beter, ze slapen beter en zijn vaker tevreden. Het bevordert de motorische ontwikkeling en kinderen leren door te spelen samen te werken en met elkaar om te gaan.

Onder het merk BS ontwikkelt BuitenSpeel B.V. creatieve spellen met elk een eigen karaktereigenschap. Zo is er speelgoed dat de creativiteit van de kinderen bevordert, dat op educatief gebied uitdagend is, of speelgoed dat de fysieke ontwikkeling stimuleert.

 

Filosofie

BuitenSpeel gelooft dat spelen goed is voor ieder kind, ieder mens, ongeacht de leeftijd. Door te spelen doe je nieuwe ervaringen op die leiden tot ontdekken, tot uitproberen. Dat stimuleert de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en geeft uiteindelijk zelfvertrouwen.

Zij willen kinderen en hun ouders enthousiasmeren om naar buiten te gaan, maar vooral te ontdekken, creativiteit te ontwikkelen, samen te spelen, plezier te hebben en nieuwe dingen te leren. De slogan “Play, move, learn!” zegt wat dat betreft genoeg…

 

Origineel ontwerp

BS heeft haar eigen creatieve team dat zich bezig houdt met het bedenken, het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van de spellen. De spellen en het speelgoed zijn daardoor altijd origineel en variëren van sportief tot creatief, van behendig tot slim, van samen spelen of individueel of van fun tot educatief. Er wordt veel aandacht besteed aan de productontwikkeling, het testen van de spellen en de kwaliteitseisen.

BuitenSpeel kijkt verder

Buitenspeel zorgen graag voor onze kinderen, maar ook voor die van een ander. Ieder kind moet de kans krijgen zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen, de wereld te ontdekken en bovenal te kunnen spelen. Daarom werken we samen met diverse goede doelen of initiatieven. 

Zo steunt BuitenSpeel B.V. met de verkoop van de parachute de Stichting Right to Play.

De filosofie van Right to Play sluit naadloos aan op de overtuiging van het BS team:

“Spelen helpt bij het leren van belangrijke levenslessen en de ontwikkeling van vaardigheden zoals samenwerken, vertrouwen en leiderschap. Spelen biedt een ontsnapping aan de dagelijkse ontberingen van kinderen in getroffen gebieden. Spelen brengt vreugde en een lach. Op die manier kunnen kinderen weer kind zijn.”

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »