Animal Riding

Animal Riding BV gevestigd in Nederland en biedt de Animal Riding dieren exclusief in Europa aan via geselecteerde distributeurs, retailers en online winkels  .

Bijna alle kinderen hebben de wens om te kunnen rijden op een dier. Onze filosofie is om te voldoen aan deze wensen van kinderen en bij te dragen aan de bevordering van de fitheid en de motorische ontwikkeling van kinderen met onze producten .

De kwaliteit van onze producten en het robuuste ontwerp maken het dier op lange termijn een vriend van uw kinderen . De dieren  stimuleren het kind spelenderwijs door middel van spel, plezier en motorische ontwikkeling  . De dieren zijn verkrijgbaar in de leeftijd passende maten en door de strengste deskundigen - de kinderen zelf - getest . Natuurlijk zijn de gebruikte materialen zijn vrij van schadelijke stoffen en van de hoogste kwaliteit en  TÜV - getest.

Voor het gebruik in speelzalen of ander professioneel gebruik zijn er ook professionele modellen te verkrijgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »