Animal Riding

Animal Riding BV gevestigd in Nederland en biedt de Animal Riding dieren exclusief in Europa aan via geselecteerde distributeurs, retailers en online winkels  .

Bijna alle kinderen hebben de wens om te kunnen rijden op een dier. Onze filosofie is om te voldoen aan deze wensen van kinderen en bij te dragen aan de bevordering van de fitheid en de motorische ontwikkeling van kinderen met onze producten .

De kwaliteit van onze producten en het robuuste ontwerp maken het dier op lange termijn een vriend van uw kinderen . De dieren  stimuleren het kind spelenderwijs door middel van spel, plezier en motorische ontwikkeling  . De dieren zijn verkrijgbaar in de leeftijd passende maten en door de strengste deskundigen - de kinderen zelf - getest . Natuurlijk zijn de gebruikte materialen zijn vrij van schadelijke stoffen en van de hoogste kwaliteit en  TÜV - getest.

Animal Riding BV is de exploitant van deze online winkel , centraal gelegen voor heel Europa.
Voor een bestelling van dieren in Nederland , België en Denemarken en buiten europa neemt u  contact op www.animal - riding.nl, voor bestellingen buiten deze landen maar binnen europa kunt u contact opnemen met Zoo- Riding AG

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »